8.AFACERI

http://birotica-si-papetarie.ro/product_info.php?products_id=1515&osCsid=b6bb276e08dac0858355ce5cfe554abb
E-CAIETELE DE COLECTIE,,ISTORIE SI LEGENDA” Campania de promovare a caietelor de colectie ,,ISTORIE SI LEGENDA” isi propune sa contribuie, in primul rind prin puterea exemplului dat de ilustrii nostri inaintasi la reintoarcerea tineretului catre valorile traditionale poporului nostru. Este revoltător faptul că, în epoca moderna pe care o strabatem,elevii invata in scoli si universitati ca noi ca popor suntem urmasii Romei si nu ai DACILOR. BUREBISTA,DECEBAL,DECENEU apar in mintea elevilor ca niste personaje straine, ciudate care au trait cindva,de mult ,pe pamintul tarii noastre.Maretia trecutului nostru istoric si vocea ilustrilor nostri stramosi devine din ce in ce mai estompata riscind sa para stranii si, in final sunt sterse definitiv din memorie. In afara manualelor de scoala fiecare are posibilitatea sa afle si alte informatii din alte surse,pentru asta exista internetul si e- caietele de colectie ,,ISTORIE SI LEGENDA” Conceptul de E-CAIETE DE COLECTIE ESTE O NOUTATE PE PIATA CAIETELOR din Romania Pina azi nu a existat acest tip de caiet special,acesta avind un continut complementar celor invatate in clasa si va ofera posibilitatea de a calatori cu ajutorul internetului in toata lumea antica. E- CAIETELE ,,ISTORIE SI LEGENDA”are propriul site dedicat,continind sute de linkuri si peste 1500 de carti elecronice care pot fi descarcate gratuit.Pe acest site puteti accesa informatii noi,animatii,secvente audio si video,calatorii virtuale.

……………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………..

DE  SABIE  SI NEAM

                                                                             Editura Crepuscul 2008

“De sabie si neam” isi trag seva din pamant dacic si povestesc despre curaj si deznadejde, despre lumina, despre putere, adevar, credinta si nu in ultimul rand despre destinul unui neam care inca se zbate in sangele nostru, in pamantul si sufletele noastre, in amintirea sau uitarea noastra…

“De sabie si neam” e o rugaciune catre zei, e un cantec vechi de razboi si este, nu in ultimul rand, o calatorie a unui suflet pe carari de munte si de viata. Citind-o si simtind-o, se va transforma intr-un ghid, ca un batran intelept cu barba alba si toiag de lemn, care va imprastia ceturile si va netezi cararile.

Pentru comanda, trimite mail la iatalumea@gmail.com si iti vom spune cum poti intra in posesia volumului!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: